Faciliteiten

Het Rivierabad beschikt over een wedstrijdbad, een instructiebad, een recreatiebad en een buitenzwembad en biedt daarmee uiteenlopende sport- en ontspanningsmogelijkheden voor jong en oud. In onze horeca staan we graag voor je klaar met o.a. warme en koude drankjes. Daarnaast is er een ruime en zonnige ligweide aanwezig waar je heerlijk kan relaxen op warme lente- en zomerdagen met het hele gezin.

Binnenzwembad
Het wedstrijdbad telt zes banen en heeft een afmeting van 25x20 meter. De bodem is deels te verstellen tot twee meter diep. Met een watertemperatuur van 27°C is het wedstrijdbad zeer aangenaam om banen in te trekken. Het instructiebad heeft een afmeting van 20x15 meter en een standaardtemperatuur van 31°C. De bodem kan versteld worden tot 1,40 meter diep. In dit bad vinden o.a. de zwemlessen en een deel van de aquagroepslessen plaats.

Het recreatiebad is 1.30 meter diep en biedt met een wildwaterbaan, een glijbaan en een stroomversnelling plezier voor jong en oud. Bubbel in één van de twee whirlpools of zoek ontspanning samen met de allerkleinsten in het peuterbadje.

Buitenzwembad
In de lente en zomer is het buitenzwembad een heerlijke plek om verkoeling te zoeken met het hele gezin. Dit zwembad is rond en heeft een diameter van ongeveer zes meter. De ruime ligweide van 30x50 meter leent zich perfect om lekker te zonnen. Er zijn daarnaast airtrampolines aanwezig.

Horeca
Vanaf onze horeca heb je zicht op het recreatiebad. We staan graag voor je klaar met koffie, frietjes en vers belegde broodjes.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.