Nieuws

Zwemtember 2023

Nieuwsbericht Zwemtember.jpg

Spetterende actie in september

Het zwemseizoen is weer in volle gang en we hebben een speciale actie voor jou! Maak je klaar voor Zwemtember en profiteer van onze aantrekkelijke aanbieding op de meerbadenkaart.

Tot en met 29 februari 2024 kun je 14 keer komen zwemmen voor de prijs van slechts 10 keer. Of je nu graag banen zwemt om fit te blijven of ontspannen wilt genieten van het vrijzwemmen, deze actie is perfect voor jou.

Met de Zwemtember actie krijg je toegang tot de activiteiten banen zwemmen en vrijzwemmen op de tijden dat dit wordt aangeboden in ons zwembad. De kaart is niet persoonsgebonden dus alle gezinsleden kunnen profiteren van deze actie gedurende de looptijd van de actie.

Profiteer van de voordelen van onze Zwemtember actie:

  1. Bespaar geld: Betaal voor 10 keer zwemmen en krijg 4 extra zwembeurten gratis.
  2. Flexibiliteit: Kies zelf wanneer je wilt zwemmen en hoe vaak.
  3. Verbeter je gezondheid: Zwemmen is een geweldige manier om fit te blijven en te ontspannen.

Wacht niet langer en haal het maximale uit Zwemtember. Deze aanbieding is slechts geldig gedurende de maand september, dus zorg ervoor dat je er snel bij bent!

Kijk op zwemtember.nl of kom langs bij onze receptie om de Zwemtember actie aan te schaffen. Als je vragen hebt of meer informatie wilt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

We hopen je binnenkort te verwelkomen voor een verfrissende duik!

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.