Binnen

Aquavaria

Een variërend sportief programma

AquaVaria is een mix van alle aquasporten die er zijn (aquajoggen, aquarobic, trimzwemmen, buikspierkwartier, 15 minutes workout)

Bewegen in het water is optimaal gebruik maken van je spieren en tevens je gewrichten ontlasten, hierdoor is de kans op blessures nihil. Je draagt een wetbelt om uw middel die ervoor zorgt dat je in verticale positie blijft drijven en goede loopbewegingen kunt maken. Doordat er geen contact is met de bodem, treedt er geen schokbelasting op. Hierdoor werkt AquaVaria ontspannend en ondersteunend bij het herstel van blessures aan gewrichten, spieren en pezen.

De weerstand van het water zorgt ervoor dat je meer calorieën verbruikt dan tijdens een reguliere looptraining. Een half uur AquaVaria staat gelijk aan 2 uur wandelen. De weegschaal is niet het belangrijkst maar het bewegen! Tijdens de AquaVaria zijn er geen andere activiteiten in het zwembad.

Wat heb je nodig?

  • Badkleding
  • Handdoek

Tarieven

Losse les
10,20
12-lessenkaart
102,00
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.